Regelgeving en Voorschriften Bij Het Ontwerpen Van Buitenverwarming

BE

Het is nodig om de regelgeving en voorschriften te volgen tijdens het ontwerpen van buitenverwarming. Naast het feit dat ze wettelijk zijn voorgeschreven, bestaan de regels en normen om duurzaamheid, veiligheid en kracht te waarborgen. Wij gaan dieper in op waarom de regelgeving en voorschriften zo belangrijk zijn tijdens het ontwerpproces van buitenverwarming.

Regelgeving Voor Het Ontwerpen Van Buitenverwarming

Er bestaat regelgeving die gevolgd moet worden bij het ontwerpen van buitenverwarming. Overheidsinstanties en andere regelgevende organen stellen de regels vast om ervoor te zorgen dat gebruik van de heaters zo veilig mogelijk verloopt, dat ze voldoen aan de milieustandaarden en dat de buitenverwarming voor geen brandgevaar zal zorgen. Bij installatie moeten de volgende regels gevolgd worden:

  • Installatie van de terrasverwarmers van Bromic moet worden uitgevoerd door een professionele installateur die alle veiligheidsvoorschriften kent. Zo worden de heater gegarandeerd goed geïnstalleerd. Ook is het niet toegestaan om zelf onze hearers te repareren.
  • Wanneer architecten en ontwerpers een nieuw gebouw ontwerpen waar terrasverwarmers onderdeel van uit maken, dienen zij de lokale regelgeving te volgen om risico’s te verminderen en de kans op boetes mis te lopen.
  • Het is belangrijk om vaak inspecties uit te voeren om ervoor te zorgen dat de heaters blijven voldoen aan (veranderlijke) regelgeving. Merkt u iets geks op? Lees de technische hulpmiddelen goed door, bekijk de garantievoorwaarden en contacteer onze technische dienst.

Voorschriften Voor Het Ontwerpen Van Buitenverwarming

Voorschriften en het naleven daarvan verwijzen naar meer dan enkel de vastgestelde regels. Het verwijst ook naar hoe goed een bedrijf zich kan houden aan de regelgeving en normen bepaald door de industrie. Dit zijn onder andere de normen waar Bromic zich aan houdt:

  • Onze terrasverwarmers voldoen aan de strengste, internationale veiligheidsnormen zodat ongelukken, verwondingen en onderhoud voorkomen worden.
  • Kwaliteitsnormen: door alleen kwalitatieve en duurzame materialen te gebruiken garanderen wij dat onze heaters uitstekende prestaties leveren.
  • Milieunormen: door onze duurzame materialen en de lange levensduur van onze heaters, wordt de druk op het milieu verminderd.
  • Efficiëntie: efficiënte en directe verwarming draagt bij aan de milieuvriendelijkheid van onze heaters en zorgt ervoor dat uw klanten het hele jaar kunnen genieten van de buitenlucht.
Bromische Eclipsverwarming

Hoe De Regelgeving en Voorschriften Geïntegreerd Zijn in Onze Terrasverwarmers

Doordat de regelgeving en voorschriften nauw worden gevolgd, zijn onze terrasverwarmers iets waar wij trots op zijn. Al onze heaters worden grondig getest en ondergaan kwaliteitscontrole voordat ze geleverd worden. U kunt er daarom ook zeker van zijn dat onze heaters veilig in gebruik zijn, de beste prestaties leveren en er ook nog eens mooi uitzien. Niet voor niets zeggen we: superieur ontwerp, superieure warmte.

Alleen De Regels Volgen is Voor Ons Niet Genoeg

Enkel de regels volgen zorgt er niet voor dat wij de beste terrasverwarmers bouwen. Bij Bromic gaan wij een stap verder en bieden we verwarmers die bij het design van elke ruimte passen en die krachtige en effectieve warmte leveren. Maak gebruik van onze gratis ontwerp service om te zien hoe onze terrasverwarmers passen in uw situatie.

Categorieën