Elektrische Terrasverwarmers Voor Rooftop Bars

BE

Elektrische terrasverwarmers zijn ideaal voor rooftop bars. Deze bars zijn zeer populair en het is zonde wanneer er enkel bij warm weer gebruik van kan worden gemaakt. Met goede elektrische terrasverwarmers zorgt u ervoor dat er het hele jaar door kan worden genoten van de sfeer en gezelligheid op het dak. Rooftop bars worden op een makkelijke en efficiënte manier verwarmd met behulp van elektrische terrasverwarmers. Uiteraard zijn er bij Bromic meerdere modellen beschikbaar, waardoor u kunt kiezen voor een design dat perfect aansluit bij de sfeer van uw rooftop bar.

Waarom Elektrische Terrasverwarming Voor Uw Rooftop Bar?

Voor rooftop bars is elektrische terrasverwarming de beste keuze. Hier zijn meerdere redenen voor te noemen. Op de eerste plaats is het niet noodzakelijk dat er een gasleiding aanwezig is voor het gebruik van de terrasverwarming. Een stroomvoorziening is voldoende en in de meeste gevallen is deze aanwezig bij rooftop bars. Daarnaast zijn de elektrische terrasverwarmers onderhoudsvriendelijker en milieuvriendelijker dan gasverwarmers. Ze produceren geen uitstoot en zijn gemakkelijk te installeren. Rooftop bars zijn vaak omgevingen waarin de wind makkelijk aanwezig is. De elektrische terrasverwarmers zorgen voor een efficiënte en gerichte warmteafgifte, waardoor er ook bij wind van de warmte wordt geprofiteerd.

Welke Elektrische Terrasverwarming is Het Meest Geschikt?

Voor rooftop bars zijn meerdere modellen en varianten elektrische terrasverwarmers beschikbaar. Bromic levert terrasverwarmers in een modern design. Hierdoor passen de elektrische terrasverwarmers altijd optimaal bij de sfeer van uw rooftop bar. Diverse modellen combineren een modern design met een uitstekende functionaliteit, zoals onze Platinum Smart-Heat Electric terrasverwarmer. Er zijn compacte terrasverwarmers, zodat u er niet veel vloeroppervlak aan hoeft te verliezen. Voor rooftop bars zijn elektrische infraroodverwarmers perfect. Zeker voor open en winderige ruimten zijn deze verwarmers ideaal. Ze verwarmen personen en objecten in plaats van de lucht. Dit maakt de infraroodverwarmers de perfecte keuze voor rooftop bars.

Hoeveel Terrasverwarmers Zijn Er Nodig Voor Een Goed Verwarmde Rooftop Bar?

Het is niet te zeggen hoeveel terrasverwarmers u precies nodig heeft voor het effectief verwarmen van uw rooftop bar. Dit is van meerdere factoren afhankelijk, waaronder uiteraard de grootte van de buitenruimte. We kunnen wel een richtlijn geven. Kleinere rooftop bars met een oppervlakte van maximaal 20 vierkante meter hebben vaak voldoende aan twee verwarmers. Voor de middelgrote rooftop bars met een oppervlakte van 20 tot 40 vierkante meter is het in veel gevallen voldoende om drie of vier verwarmers te plaatsen. Er zijn vijf of meer verwarmers nodig wanneer de rooftop bar groter is dan 40 vierkante meter. Het is ook belangrijk om er rekening mee te houden dat niet alleen het aantal terrasverwarmers juist is. Het vermogen per terrasverwarmer is ook belangrijk.

Bromic Eclipse Heater

Een Naadloos Design Dat Past Bij Uw Rooftop Bar

Uw rooftop bar heeft een unieke, specifieke sfeer. Het spreekt voor zich dat u niet wilt dat deze fijne sfeer verloren gaat door het plaatsen van terrasverwarmers. Het goede nieuws is dat dit ook niet hoeft. Bromic levert terrasverwarmers in een modern design, geschikt voor elke buitenruimte. De verwarmers gaan mooi op in de omgeving. Welke elektrische terrasverwarmer is nu perfect voor uw rooftop bar? Onze specialisten adviseren u graag!

Categorieën