Elektrische Heaters Voor Industriële Ruimtes

BE

Elektrische terrasheaters van Bromic zorgen voor een superieure warmte en hebben een superieur design dat precies past in industriële ruimtes. De robuuste uitstraling van industrieel ontwerp wordt veelal gebruikt in restaurants, hotels en andere commerciële ruimtes. Ook gebruiken architecten en ontwerpers industrieel design voor residentiële buitenruimtes. Ontdek hoe onze terrasverwarmers naadloos kunnen opgaan in uw ruimte.

Kenmerken Van Een Industriële Ruimte

Industriële ruimtes worden veelal gekenmerkt door blootgestelde bouwelementen en een open vloerindeling. Het gevoel van veel open ruimte en interessante visuele elementen zorgt ervoor dat industrieel ontwerp populair is geworden. Deze stijl omarmt de innovatie van de industrialisatie. Hoewel dit soms kil kan aanvoelen, zijn goed ontworpen industriële ruimtes verwelkomend en sfeervol.

Industrieel ontwerp kunt u ook herkennen aan:

  • Neutraal kleurenpalet
  • Leiding en baksteen zijn niet weggewerkt
  • Hoge plafond
  • Er wordt veel gebruik gemaakt van beton en metaal
  • Materialen krijgen een tweede leven

Voordelen Van Elektrische Infraroodverwarmers in Industriële Ruimtes

Industriële ruimtes halen voordeel uit elektrische infraroodverwarmers omdat koele oppervlakken, zoals beton en metaal, direct worden meteen verwarmd waardoor ze niet meer zo koud aanvoelen. Infrarood terrasverwarming werkt op dezelfde manier als de zon. Stralen komen in aanraking met onze huid en objecten en worden direct omgezet in warmte. De omringende lucht wordt buitenspel gezet. Directe en efficiënte verwarming is onmisbaar in industriële ruimtes.

Behouden Van Een Industriële Uitstraling Met Elektrische Terrasverwarming

Het kan lastig zijn om een industriële uitstraling te behouden wanneer u elektrische terrasverwarmers in een ruimte introduceert. Bromic vindt uitstraling even belangrijk als effectieve verwarming als het aankomt op heaters. Terrasverwarmers dragen namelijk bij aan de aantrekkingskracht van een terras.

Tungsten Smart-Heat™ Electric

Tungsten heaters zijn dé industriële terrasverwarmers. Het roestvrijstalen honingraatpatroon past precies in de industriële uitstraling en u heeft een keuze tussen een witte of zwarte uitvoering. Daarnaast kunt u kiezen tussen verwarmers die werken op gas of elektriciteit en zijn er meerdere manieren om deze heaters te monteren.

Montagemogelijkheden

Montage beïnvloedt naast ontwerpt ook de sfeer van een ruimte. Montage mogelijkheden hangen af van de specificaties van een heater en de ruimte waarin die geplaatst wordt.

  • Muurbevestiging: Muurbevestiging is een ideale manier om gerichte warmte te bieden in open en overdekte ruimtes. Omdat ze aan de muur hangen, staan ze niet in de weg en belemmeren het uitzicht vanaf het terras niet.
  • Plafond terrasverwarmers: Overdekte terrassen zijn het meest geschikt voor plafond terrasverwarmers. Ze geven gelijkmatige warmte af en de montagestangen passen mooi bij het industrieel ontwerp.
  • Inbouw plafondverwarmers: Een andere plafond mogelijkheid is om direct de heaters het plafond in te bouwen. Met behulp van de Tungsten Inbouwsets worden de heaters volledig meegenomen in het ontwerp.
  • Draagbaar: Tungsten portable heaters zijn de ideale oplossing voor industriële ruimtes die open zijn en niet constant warmte nodig hebben. Met de draagbare terrasverwarmers wordt alleen warmte gegeven waar het echt nodig is.

Met onze gratis ontwerpservice kunt u specifiek advies krijgen die aansluit op uw wensen en industrieel terras.

Categorieën