Benodigde Ruimte Voor Buitenverwarming

BE

Buitenverwarming is een fijne toevoeging aan elke buitenruimte. Wordt het wat frisser buiten, dan kunt u alsnog van de gezonde buitenlucht genieten met een behaaglijke warmte om u heen. Terrasverwarmers zijn ideaal om vaker van uw tuin, terras of balkon te genieten, maar zijn zeker ook perfect voor commerciële buitenruimten. Wel is het belangrijk dat u een juiste keuze maakt. Voor de veiligheid is het belangrijk dat het type terrasverwarming goed past bij de ruimte die u beschikbaar heeft en wilt verwarmen. Wij geven u graag meer informatie over de waarde van buitenverwarming, de benodigde ruimte voor buitenverwarming en meer.

Waarom Een Buitenverwarming Op Het Terras of in De Tuin?

Met een goede terrasverwarmer kunt u ook in de koudere perioden van het jaar van uw buitenruimte genieten. Heeft u een café of restaurant met een terras? Dan kunt u het terras het hele jaar door in bedrijf houden door gebruik te maken van terrasverwarming. De buitenverwarming zorgt ervoor dat uw gasten comfortabel kunnen blijven zitten, wat zij graag zullen doen. Juist in de koudere perioden van het jaar is het fijn om te genieten van een hapje en een drankje op een verwarmd terras. Als ondernemer kunt u de jaaromzet aanzienlijk verhogen als het terras het hele jaar rond open kan zijn. Met de juiste terrasverwamers is dit zeker mogelijk. Bromic biedt u de best passende oplossing.

Ruimtevereisten Per Type Buitenverwarming

Voor buitenverwarming gelden ruimtevereisten. Het is belangrijk dat u veilig en verantwoord gebruik kunt maken van uw buitenverwarming, maar het is ook belangrijk dat het type verwarming goed in staat is om uw formaat buitenruimte effectief te verwarmen. Elektrische verwarmers en infraroodverwarmers zijn over het algemeen compact en kunnen worden gemonteerd aan een wand of het plafond. Een infraroodverwarmer is ideaal wanneer het vloeroppervlak beperkt en de ruimte relatief klein is. Deze elektrische verwarmers zijn veelzijdig in gebruik en kunnen worden toegepast in zowel kleine als grotere buitenruimten. Wilt u een grote, open buitenruimte verwarmen? Dan is de gasverwarmer de beste optie. Deze terrasverwarmers, die verkrijgbaar zijn in propaan- en aardgasmodellen, zijn krachtiger. Ze kunnen grote horecaterrassen moeiteloos verwarmen, maar zijn daarentegen ook wat groter.

Het Vermogen en Bereik Van Buitenverwarming

Wanneer u buitenverwarming wilt aanschaffen, dan is het ook belangrijk om goed te kijken naar zowel het vermogen als het bereik. Deze bepalen namelijk hoe effectief de buitenverwarming is in het verwarmen van uw ruimte. Het vermogen wordt in Watt uitgedrukt, ook wel het wattage. Het bereik van de buitenverwarming wordt groter naarmate het vermogen hoger ligt. Voor buitenruimten tot 10 vierkante meter is buitenverwarming met een vermogen van 1,5 tot 2 Watt meestal voldoende. Wanneer de ruimte tussen de 10 en 20 vierkante meter groot is, dan kiest u beter voor een verwarmer met een vermogen tussen de 2 en 4 Watt. De verwarmers met een vermogen boven de 4 Watt zijn geschikt voor grote buitenruimten van meer dan 20 vierkante meter.

Tungsten Electric Wall Mounted

De Warmte Van Uw Buitenverwarming Optimaal Benutten

U wilt natuurlijk zo veel mogelijk van de warmte van uw buitenverwarming optimaal benutten. Met het oog hierop zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Op de eerste plaats is het belangrijk om de buitenverwarmer op een juiste, strategische plek te plaatsen. Het is goed om deze te beschermen tegen wind. U kunt gebruik maken van speciale reflectoren voor het effectiever richten van de warmte. Tot slot is het belangrijk om uw terrasverwarmer goed te onderhouden. Controleer op eventuele slijtage en schade, en maak de buitenverwarming regelmatig schoon om van optimale prestaties te blijven profiteren. Weet u niet welke buitenverwarming het best geschikt is voor uw buitenruimte? De specialisten van Bromic adviseren u graag.

Categorieën